Friday, July 1, 2011

Τα 5 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στις διακοπές σας στην Κέα και στο πολυτελές Porto Kea Suites!

Επιτέλους έφτασαν οι μέρες των διακοπών! Εάν είστε από τους τυχερούς που θα βάλουν πλώρη για Κέα (Τζιά), δείτε τι μπορείτε να κάνετε όσο θα σας φιλοξενούμε στις πολυτελείς σουίτες και τα δωμάτια του Porto Kea Suites για να ζήσετε αξέχαστες διακοπές.


  1. Χαλαρώστε στο εξωτικό pool lounge του ξενοδοχείου Porto Kea Suites
Δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος για ν’ απολαύσετε ηλιόλουστα πρωινά και ήρεμα βράδια από το χώρο της πισίνας στο πολυτελές ξενοδοχείο Porto Kea Suites. Δροσιστείτε στην πισίνα, απολαύστε ελαφριά σνακ και δροσιστικά ποτά, ξεκουραστείτε στη σκιά κάτω από τις ομπρέλες ή απλά ακολουθείστε το μονοπάτι που οδηγεί απευθείας από το pool lounge στην παραλία. 

  1. Απολαύστε την πανέμορφη παραλία της Κορησσίας
Η υπέροχη παραλία της Κορρησίας που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες στην Τζιά. Αποτελεί το τέλειο μέρος για κολύμπι σε πεντακάθαρα νερά, ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στην άμμο και βόλτες στην ακροθαλασσιά. Τα νερά είναι ρηχά και ήρεμα, ιδανικά για παιδιά.

  1. Γευθείτε Μεσογειακή κουζίνα ή πιείτε το κοκτέιλ σας στο Ammos Café ~ Beach Bar & Restaurant
Θέλετε ένα λόγο για να μείνετε στην παραλία όλη μέρα; Το beach bar & εστιατόριο Ammos, απέναντι από το ξενοδοχείο σερβίρει από φρουτοχυμούς, καφέ και ποτά μέχρι νόστιμα σνακ και Μεσογειακές – Ελληνικές γεύσεις με θέα το γραφικό λιμανάκι. Τώρα δεν έχετε λόγο να φύγετε απτην παραλία.

  1. Κάντε πεζοπορία στα αρχαία μονοπάτια της Κέας
    Ένας μοναδικός τρόπος για να έρθετε σεπαφή με τη φύση είναι κάνοντας πεζοπορία στα όμορφα λιθόστρωτα μονοπάτια της Κέας. Με συνολικό μήκος 35 χιλιόμετρα και ξύλινες πινακίδες σήμανσης και προορισμού σε κάθε διαδρομή μπορείτε να οργώσετε το νησί και ν’ ανακαλύψετε μοναδικά τοπία.

  2. Λάβετε μέρος στα μαθήματα μαγειρικής από τη συγγραφέα Αγλαΐα Κρεμέζη Η διασκέδαση και η έκφραση της δημιουργικότητας δεν τελειώνουν ποτέ στη Τζιά. Εάν σας ιντριγκάρει η Ελληνική κουζίνα, πάρτε μέρος στα μαθήματα μαγειρικής που οργανώνει η γνωστή συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Αγλαΐα Κρεμέζη και δείτε τη μαγειρική με άλλο μάτι.

Ανυπομονείτε να επισκεφτείτε την Κέα (Τζιά) και να μείνετε σ’ ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία του νησιού; Αν δεν έχετε κάνει κράτηση ακόμη για δωμάτια ή σουίτες, μόλις που προλαβαίνετε!

Δείτε το
website μας: www.portokea-suites.com

1 comment:

  1. WOW what a great time you had in Greece! The accommodations look well appointed. I like that greece hotels.
    hotel greece

    ReplyDelete